Bulgarian English Russian
Adult patients forgot the pains in their legs after being treated with the new hospital equipment in Trakia Hospital

Пациентите за нас

Благодарствени писма до екипа на Болница "Тракия":

С. Х., Фейсбук, 21 ноември 2018 г.:
Наистина в болница Тракия работят прекрасни специалисти и ЧОВЕЦИ.
Визирам Д-р Братоев, Д-р Каранджулова / защото тези лекари са ме лекували/.
Обстановката в самата болница лекува пациента.
БЛАГОДАРЯ ВИ ХОРА.

Благодарност към Ортопедично и очно отделения:

За болницата няма да коментирам, искам да коментирам хората, които работят в нея. Казвам хората, защото на първо място са такива, а след това професионалисти. Когато с теб се държат като с техен близък и роднина, това е твърде голям жест! Всички похвали и суперлативи, ще звучат клиширано, но наистина в тази болница работят изключителни на първо място хора и професионалисти. Специални благодарности на д-р Братоев! Също искам да благодаря и на д-р Иванова, очен специалист, която помогна на брат ми! Бъдете здрави и благословени!!!

С.К., 07.04.2017 г., от Бургас, Фейсбук

Благодарност към Ортопедично отделение:

Благодаря на д-р Митко Георгиев ортопед травматолог от хирургия Тракия Парк ,затова че благодарение на него отново мога да ходя! Благодаря, че има истински специалисти все още като вас и се радвам, че избрах Вас в този труден за мен момент ! Бъдете здрав !

С.Т. 25.05.2017

Отзив за Отделение по очни болести:
Дълъг живот на д-р Димитрина Желязкова, която ми помогна да хвърля очилата преди 5 години...Отличен специалист с внимателно отношение към пациентите.

И.И. 27.07.2018 г., Facebook

Отзив за отделение по Ортопедия и Травматология:

Нашият любим доктор Братоев!!!! Сърдечни благодарности към него и отделението по ортопедия!!!! Невероятни сте !!! Преди 8 години ( тогава детето ми беше на 2г. 1м. не можеше да ходи сам ) и той беше единственият лекар в България, който се съгласи да оперира детето ми, за да може днес да бъде ходещо и тичащо дете. Благодарение на него днес синът ми е самостоятелен. Очите ми се пълнят от щастие, че познавам д-р Братоев. Не мога да опиша благодарността си към този ЧОВЕК с главно "Ч".

Ю.В., 14.07.2018 г., Facebook

Благодарение на изключителните професионалисти в Болница Тракия имам жив и здрав баща след 20 дена в интензивно отделение. Нямам думи с които да изразя благодарността си към доц. Димов и целият екип.

М.Ч., 13.07.2018, Google+

Сърдечни благодарности на Доц. Д-р Димитър Петков и всички работещи в Съдова хирургия!!!
Продължавайте все така занапред да помагате и обгрижвате вашите пациенти.
Баща ни е един от оперираните чрез EVAR и се чувства чудесно, благодарение на всички Вас.
Бъдете живи, здрави и Благословени!!!
П. и Р., .08.08.2017
г., Facebook

Благодарна съм на Болница Тракия - Парк, че оказаха необходимата помощ на моя съпруг Живко Маринов с кръвоизлив в мозъка следствие от Анивризма ! Много амбицирани и добри, беше подготвен в тази болница. За операция в София Иван Рилски, благодарение на тях и докторите в София моя съпруг живее втори живот, благодаря и на др .Лекушев негов лекуващ доктор. Бъдете живи и здрави и все по добри в работата си!!!
Я. М., 29.07.2017 г.
, Facebook


Дълъг живот на д-р Димитрина Желязкова, която ми помогна да хвърля очилата преди 5 години...Отличен специалист с внимателно отношение към пациентите.
А. Г., 29.07.2017 г.
, Facebook

Преди няколко дни ми се наложи по спешност да посетя в болница Тракия , с много силни болки в областта на стомаха. Бях приета в отделение по гастроентерология със завеждащ Д-р Сираков . Още с влизането бях посрещната от Д-р Симова и ми бяха направени светкавични изследвания на кръв и гастроскопично изследване от Д-р Сираков . Нямам думи , с които мога да изкажа благодарността си към този професионалист , отношението му към пациентите ,подробното обяснение за състоянието и най вече ЧОВЕЧНОСТТА ,с която е надарен . Благодаря на Д-р Йорданов и всички медицински сестри , които денонощно бдят над болните . В отделението цари абсолютна хигиена , чистота и аромат на момина сълза благодарение на санитарките ,които почистват по няколко пъти на ден . БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИ ХОРА , КОИТО С ЧЕСТ ИЗПЪЛНЯВАТЕ ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА !!!
Д. Т., 28.07.2017 г.

, Facebook

Искам да изкажа огромна благодарност от цялото си сърце на всички екипи на болница "Тракия", участвували в лечението ми след тежък инсулт.
Днес благодарение на Д-р Борисов и целият екип на Отделение "Инвазивна кардиология", извършили спешно разтваряне на тромб в мозъка ми съм жива.
Благодарение на денонощните грижи и лечение на всички лекари, сестри и рехабилитатори от Отделенията по "Неврология" и "Физикална терапия и рехабилитация" продължавам да водя истински, нормален живот.
Дълбок поклон пред вашия професионализъм, всеотдайност и невероятен дух да помагате на хората!
Бог да ви благослови и да бди над вас, така както го правите вие с вашите пациенти!

М. П., Ямбол, 21.07.2017
, Facebook

Благодаря на д-р Веселина Димова, завеждащ Педиатричното отделение на болница Тракия, за грижите и бързото възстановяване на нашия син Роже Рока! Искам да благодаря не по-малко на д-р Тонка Калчева, която изключително сериозно и отговорно подходи към нас и благодарение на това, успяхме да реагираме бързо! Благодаря и на целия екип от млади лекари, сестри!
Е. Б., 06.07.2017

, Facebook

Прекрасна болница с прекрасни лекари, честит празник на д-р Братоев, да е жив и здрав и все така всеотдаен лекар, благодарение на него вече ходя. Благословени да са всички от ортопедичното отделение.
А. И., 7.04.2017 г.

, Facebook

Сърдечна благодарност на Спешния дежурен екип на Болницата през ноща на 11февруари 2017,оказал своевременна и компетентна консултация и помощ на мои близки,пострадали при пътна злополука!
Р. П., 12.02.2017
, Facebook

На първо място искам да Благодаря на д-р Крумов от Отделението по ортопедия и травматология, който ми оперира глезен. Големи благодарности и към абсолютно целия екип на отделението - доктори, сестри, санитари, рехабилитатори!!! Хигиена, внимание, обгрижване всичко е на ниво!!! Радостно е че ги има такива хора и такива болници!

В. П., 19.02.2017, Facebook

Искам да изкажа, макар и доста късно благодарността си към доктор Силвия Михайлова. Преди време тя спаси живота на детето ми, което беше на 2 години с тежък алергичен шок. Реагира светкавично и въпреки, че не можеха да го приемат в болница Тракия тя постъпи като истински професионалист и най- вече човек с огромно сърце. Няма да разказвам цялата история, само ще кажа, че ако всички доктори бяха като нея здравеопазването в България щеше да е на изключително ниво. Дълбок поклон пред огромния професионализъм и добро сърце на педиатър СИЛВИЯ МИХАЙЛОВА. Благодаря Ви!

Т. К., 30.01.2017 г., Facebook

В началото на октомври 2016 г. баща ми бе опериран от аневризми на стомашната аорта и бъбречните артерии,от екип начело с Доц.Д.Петков шеф на съдова хирургия. Операцията която беше част от висшия пилотаж в хирургията и протече 15часа е повече от успешна,дари на баща ми втори живот. Искам най-сърдечно да благодаря на цялото отделение на съдова хирургия начело с Доц.Д.Петков и да им пожелая весело посрещане на Рождество Христово, и все така успешна и ползотворна Нова година. Нека Бог винаги да бди над вас и да не позволява някой да нарани големите ви и добри сърца.

Г. Г., 16.12.2016 г., Facebook

Благодарствено писмо до Отделението по съдова и ендоваскуларна хирургия

Искам да изкажа най-искрените си благодарности на целия екип на отделението и най-вече на д-р Елкин и д-р Бисеров. През октомври 2014 г. бях приета с тежък флебит на бедрото, при това бременна в седмия месец. В резултат на адекватната диагноза и лечение състоянието ми се подобри за няколко дни. Избегнах операцията и сега имам здраво и хубаво дете.
Пожелавам на д-р Елкин и д-р Бисеров, както и на всички лекари, медицински сестри и санитари в отделението, много здраве, много успехи и да продължават да се грижат за пациентите си все така компетентно и със същата професионална смелост!

К. Г. 08.11.2016 г., Facebook

Благодарствено писмо до Отделението по кардиология

Аз съм бивш пациент в Отделението кардиология, лекуван от доктор Синджирлиева. За мен тя е изключително добра лекарка. Всичко в болницата е повече от прекрасно! Лекари, медицински сестри и санитарки са на ниво! Храната също.

Д. П. 29.07.2016 г., Facebook

Благодарствено писмо до отделенията по ортопедия и по рехабилитация

Пожелавам на д-р Братоев много здраве и дълги години да помага на хора, страдащи като мен. На целия екип хиляди - БЛАГОДАРЯ! Благодаря за положените грижи и на екипа в Отделението по Рехабилитация.

Т. И., гр. Айтос, юли 2016 г., Facebook

Благодарствено писмо до Отделението по кардиология

Благодаря,
На целия екип от кардиологията за бързата и адекватна помощ, която оказаха на майка ми. Огромно благодаря за вниманието и професионализма Ви.
Пожелавам Ви много щастие и професионални успехи, само напред и нагоре!
Ние имаме нужда от Вас!
Още веднъж от сърце Ви благодаря!

С уважение: Надежда Колева, гр. Казанлък, 09.06.2016 г., Facebook

Благодарности за Отделението по рехабилитация!

Голям професионализъм, специално отношение и най-вече човечност!
Специални благодарности на Иван Иванов и на всички работещи в Отделението за Рехабилитационна медицина.

М. М., 27 май 2016 г. , Facebook

Браво на екипа по педиатрия!

Браво на целия екип от Отделението по педиатрия. Д-р Панайотова помогна много на моето дете. Имахме възпаление на дванайсетопръстника и язвичка в начален стадий, която с необходимите изследвания д-р Панайотова откри и излекува. Тя е мила и добра, преди всичко човек и след това професионалист. Синът ми вярваше само на д-р Панайотова, чувстваше се сигурен. Благодаря!

Г. А., 18 май 2016, Facebook

Невероятен човек и професионалист!

Д-р Цировски е един от най-добрите хирурзи в Ст. Загора! Той е внимателен и най-вече състрадателен към пациентите. Д-р Цировски е извоювал името си на професионалист и Човек!

К. Г., 21 май 2016, Facebook

Благодаря за вниманието, загрижеността, човечността и високия професионализъм! Вие ми върнахте надеждата, че има болници, в които наистина може да вярваш, че за теб ще бъде направено най-доброто!
Господ да благослови труда ви!
М. С. 18 януари 2016 г.

, Facebook

Благодарствено писмо до отделението по ортопедия в Болница „Тракия":

Това е един колектив, съпричастен с болката на хората. Благодаря ви д-р Бинев, вие сте не само професионалист, но и човек в истинския смисъл на думата. В отделението има отлично облсужване и хигиена. Благодаря ви от все сърце!
К. И.
, Facebook

Благодарствено писмо до екипа на Болница "Тракия":

Благодаря за вниманието, загрижеността, човечността и високия професионализъм! Вие ми върнахте надеждата, че има болници, в които наистина може да вярваш, че за теб ще бъде направено най-доброто!
Господ да благослови труда ви!
М. С., 18.01.2016 г.
, Facebook

Благодарствено писмо до АГ-отделение:

Изключително място,персонал,екип,отношение,условия!Адекватно отношение,както към майката,така и към детето! Невероятен д-р Бузалов!
Д. Ф. 18.01.2016 г.
, Facebook

Поздравление за рожденния ден на Болница "Тракия":

Честит рожден ден! Бъдете здрави и все така всеотдайни в грижите към пациентите си! Използвам рожденият Ви ден за да изкажа огромната си благодарност и признателност към екипа от Отделението по педиатрия. Наложи се да ни приемат, а рекцията, лечението, отношението, професионализмът в работата са перфектни. Толкова сме благодарни, грижеха се за бебето ни по най-добрият начин, от каквото имахме нужда и питахме, беше обяснено. Това са лечители в пълният смисъл на думата. Благодаря че ви има!
Е. В. 02.04.2016 г.
, Facebook

Благодарствено писмо до д-р Петьо Братоев:
Началник на ортопедичното отделение в болница „Тракия - парк" - Стара Загора

Уважаеми д-р Братоев,
Благодарността ми е многолика - отправена е към целия екип на ортопедичното отделение в болница "Тракия - парк", гр. Стара Загора. На 22 октомври 2015 година Вие и Вашият екип извършихте ендопротезиране на лявата ми тазобедрена става. От четири години имах проблеми с нея, но през последната година болките бяха жестоки, трудно поносими. Търпях. Исках учениците ми да се справят с матурата, да се пенсионирам нормално. Преди това отлагах, защото родителите ми се разболяха един след друг, трябваше да се погрижа за тях, да ги изпратя според традициите в другия свят. Във вътрешния ми глас звучеше и страхът. Болести, които си бях спечелила по дългия си трудов път, настойчиво ми припомняха за себе си или ми загатваха за опасностите, пред които се изправям. А те са: пернициозна анемия, високо кръвно налягане, венозна недостатъчност (бях получила и няколко кръвоизлива), тромбофлебит.
Благодаря Ви с цялото си сърце, д-р Петьо Братоев! За мене Вие сте гениален лекар и същевременно много земен човек. Спасихте ме от болките и ми вдъхнахте надежда за нов, пълноценен живот.
Писмото ми е отворено, защото искам хората, които се страхуват да направят тази крачка, да разберат, че не бива да отлагат. С напредването на възрастта болестите се увеличават, болните стави все повече се разрушават и болките стават нетърпими. Нека знаят, че Вие, д-р Братоев, и Вашият екип, не бихте изложили живота им на риск. Ще срещнат толкова много внимание, загриженост, топлота и най-вече - професионализъм, че е възможно като мене да приемат операцията като весело събитие. Препоръчвам им да останат и на рехабилитация.
Поклон пред Вас и Вашия екип! Пожелавам Ви здраве и късмет да Ви съпътства занапред, за да помагате на хората, които имат нужда от Вашата помощ. Желая Ви и лично щастие.

В. Д. 25.10.2015 г., гр. Сливен

Благодарствено писмо до Педиатрично отделение

Благодаря на д-р Марлена Панайотова! Невероятен специалист!.. За първи път усетих истинска подкрепа и заинтересованост от един толкова добър съвестен лекар и човек в лицето на д-р Марлена Панайотова!...
Д-р Панайотова откри язва на сина ми, сега е на лечение и се чувства добре. След година и половина ходене по мъките, благодарна съм че ви открихме и има такива лекари като вас. Прегръдки и целувки от Адриянчо !..
Г. А. 03.10.2015
, Facebook

Благодарствено писмо до Спешно приемно отделение

Специални благодарности на д-р Борислав Русев от отдел Спешна помощ за професионализма и вниманието, което ни оказа тази вечер! Благодаря Ви и дано повечето вземат вашия пример!
Успех!
М. М. 21.09.2015
, Facebook

Благодарствено писмо до отделение "Съдова хирургия"

Благодаря на Всички в Отделението по съдова хирургия и най-вече на ДОЦ.Д-Р ПЕТКОВ и на Д-Р БИСЕРОВ.
Благодаря за грижите и за всичко, което направихте за мен :) Бъдете живи и здрави, все така мили и всеотдайни :) Благодаря !!!

Н. Т., Хасково, 18.02.2015, Facebook

Благодарствено писмо до д-р Митко Димитров

И аз благодаря на д-р Митко Димитров за добре свършената работа :) Златни ръце.. Силно го препоръчвам!

Я. А., 13.04.2015, Facebook

Благодарствено писмо до Ортопедично отделение

Сърдечно благодаря за професионализма на д-р Братоев и неговия екип. Пожелавам им много здраве и нови успехи! Честит празник! (Ден на здравния работник)
Г. К., 07.04.2016
, Facebook

Благодарствено писмо към Педиатрично отделение

Честит рожден ден! Бъдете здрави и все така всеотдайни в грижите към пациентите си! Използвам рождения Ви ден за да изкажа огромната си благодарност и признателност към екипа от ОТДЕЛЕНИЕТО ПО ПЕДИАТРИЯ. Наложи се да ни приемат, а рекцията, лечението, отношението, професионализмът в работата са перфектни. Толкова сме благодарни, грижеха се за бебето ни по най-добрия начин, от каквото имахме нужда и питахме, беше обяснено. Това са лечители в пълния смисъл на думата. Благодаря че ви има <3
Е. В., 02.04.2016 (Рожден ден на Болница "Тракия")

Благодарствено писмо до Ортопедично отделение

Всички да са живи и здрави в тази болница, благодарности на д-р Братоев и рехабилитаторите от отделението за рехабилитация и физотерапия. Благодарение на него аз пак мога да ходя, жив и здрав да е!
А. И., 01.03.2016

Благодарствено писмо до Болница "Тракия"

Болница Тракия правят чудеса! Поклон за всички лекари.
М. И., 30.01.2016

Благодарствено писмо до АГ отделение

Благодаря ви от сърце, с ваша помощ на бял свят се появяват нашите малки съкровища........бъдете живи и здрави! Честит празник на целия екип!
П. П., 21.01.2016 (Бабинден)
, Facebook